“Бодлите на таралежите” през 2013

СКЪПИ МЛАДИ ПРИЯТЕЛИ,

Превърналият се в традиционен и национално значим конкурс за ученическо литературно творчество “Бодлите на таралежите” продължава. Както вече знаете, това е единственият конкурс, в който се награждават и ученици, и учители.

Фондация “Братя Мормареви” и в Седмия Национален конкурс за есе и разказ – “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ – 2013” кани всички желаещи ученици от цялата страна за участие. Могат да се включат младежи от 12 до 19 г. Материалите, в обем до 3 стандартни машинописни страници, не трябва да са публикувани до този момент, и следва да се изпратят на електронен адрес: office@mormarevibrothers.com, или по пощата на адрес:

СОФИЯ 1164

бул. “Джеймс Баучер” 23

Фондация „Братя Мормареви”

ЗА КОНКУРСА

Борбата е в две категории – за есе и разказ. Участниците могат да участват в едната, или и в двете. Те следва да посочат задължително свой точен адрес, телефон за връзка, да укажат възрастта, класа и името на училището, в което учат. Крайният срок за приемане на творби е 30 юни 2013 г. Победителите в отделните категории ще получат награда от 600 лв. и диплом. Ще бъдат раздадени и по една втора награда – от 300 лева. И в двете категории на конкурса съчиненията са на напълно свободна тема.

Самите награди ще бъдат връчени в тържествена обстановка в началото на новата учебна година, а най-добрите работи ще бъдат публикувани.

По традиция носителите на първа награда номинират свои любим преподавател, който също ще бъде отличен с паричен приз.

ОЧАКВАМЕ С ИНТЕРЕС ВАШИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ!

ФОНДАЦИЯ “БРАТЯ МОРМАРЕВИ”

Напишете коментар