КОНКУРСЪТ “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ” СТАНА НА 8!

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Традиционният вече Национален конкурс за ученическо литературно творчество “Бодлите на таралежите” се провежда за осми път.  Както вече знаете, това е единственият конкурс, в който се награждават и ученици, и учители.

Фондация “Братя Мормареви” отново кани всички желаещи ученици от цялата страна за участие. Могат да се включат младежи от 12 до 19 г. Материалите, в обем до 3 стандартни машинописни страници, не трябва да са публикувани до този момент, и следва да се изпратят на електронен адрес: office@mormarevibrothers.com, или по пощата на адрес:

СОФИЯ 1164

бул. “Джеймс Баучер” 23

Фондация “Братя Мормареви”

ЗА КОНКУРСА “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ”

Борбата е в две категории – за есе и разказ. Участниците могат да участват в едната, или и в двете. Те следва да посочат задължително свой точен адрес, телефон за връзка, да укажат възрастта, класа и името на училището, в което учат. Крайният срок за приемане на творби е 10 юли 2014 г. Победителите в отделните категории ще получат награди от по 600 лв. и диплом. Ще бъдат раздадени и по една втора награда – от 300 лева. И в двете категории на конкурса съчиненията са на напълно свободна тема.

Самите награди ще бъдат връчени в тържествена обстановка в началото на новата учебна година, а най-добрите работи ще бъдат публикувани.

По традиция носителите на първа награда номинират свои любим преподавател, който също ще бъде отличен с паричен приз.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ!

3 Коментара на “КОНКУРСЪТ “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ” СТАНА НА 8!”

  1. Християн написа:

    Не може ли нещо по- дълго от разказ?

  2. Виктория написа:

    Поздравления за прекрасните конкурси, които организирате за младежите, осмисляйки по този начин свободното им време.

  3. Виктория написа:

    С пожелание за много здраве и професионални успехи!

Напишете коментар