КОНКУРС “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ” 2012

СКЪПИ МЛАДИ ПРИЯТЕЛИ,

Предстои шестото поред издание на конкурса, който вече раздаде десетки награди.

Това е единственият конкурс, в който се награждават и ученици, и учители.

Фондация “Братя Мормареви” и вестник “Труд” обявяват Шестия Национален литературен конкурс за есе и разказ – “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ – 2012”. В него  могат да участват всички български ученици от 12 до 19 г. Материалите, в обем до 3 стандартни машинописни стр., не трябва да са публикувани до този момент, и следва да се изпратят на електронен адрес: <office@mormarevibrothers.com>, или по пощата на адрес: СОФИЯ 1164, Улица “Джеймс Баучер” 23, ЗА КОНКУРСА.

Борбата е в две категории – за есе, и за разказ. Участниците трябва да посочат задължително свой точен адрес, телефон за връзка, да укажат възрастта си, класа и името на училището, в което учат. Крайният срок за приемане на творбите е 30 юни 2012 г. Победителите в категориите есе и разказ ще получат две първи награди по 600 лв, и две втори награди по 300 лева. И в двете категории на конкурса съчиненията са на напълно свободна тема!

Самите награди ще бъдат връчени в тържествена обстановка в началото на новата учебна година, а най-добрите работи ще бъдат публикувани.

По традиция носителите на първа награда номинират свои любим преподавател, който също ще бъде отличен с парична награда.

ОЧАКВАМЕ С ИНТЕРЕС ВАШИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ!

5 Коментара на “КОНКУРС “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ” 2012”

 1. Емилия написа:

  Само с по една творба ли може да се участва?

 2. София написа:

  Хубаво е ,че освен учениците се награждават и учителите!

 3. Alisha написа:

  Ако има кой да ми отговори: Само с творба в една категория ли може да участваме или е възможно да вземем участие и в двете категории?

 4. Alexandra написа:

  Кога излизат резултатите?

 5. Paradox написа:

  Има ли точна дата за излизане на резултатите или не е решено?

Напишете коментар