ТАРАЛЕЖИТЕ БОДАТ ЗА 9-ТИ ПЪТ!

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ФОНДАЦИЯ „БРАТЯ МОРМАРЕВИ” уведомява, че отново се приемат материали за участие в традиционния конкурс за ученическо литературно творчество “Бодлите на таралежите”.

Могат да се включат всички български ученици от 12 до 19 г. Борбата е в две категории – ЕСЕ и РАЗКАЗ, като всеки участник може да участва и в двете, разбира се, с различни произведения. Отделните текстове не трябва да превишават 3 страници, и да не са публикувани до този момент.

Участниците освен това следва да посочат задължително свой точен адрес, училището, в което учат,  и  телефон за връзка. Краен срок за изпращане на творбите е 20 юли 2015 г. Победителите в отделните категории ще получат награди от по 600 лв. и диплом. Ще бъдат раздадени и две втори награди по 300 лева. И в двете категории на конкурса съчиненията са на напълно свободна тема.

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени в самото начало на новата учебна година. Наградите ще бъдат връчени в присъствието на авторитетното жури в тържествена обстановка.

По традиция носителите на първа награда номинират свои любим преподавател, който също ще бъде отличен с паричен приз.

Очакваме вашите произведения на електронен адрес:  office@mormarevibrothers.com , или по пощата на:

СОФИЯ 1164

бул. “Джеймс Баучер” 23

Фондация “Братя Мормареви”

ЗА КОНКУРСА “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ”

Напишете коментар