КОНКУРС “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ” 2010

КОНКУРС “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ”

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,
Забележителният литературен конкурс, в който се награждават ученици, а те награждават учители, влиза в четвъртото си издание.

Фондация “Братя Мормареви” и вестник “Труд” обявяват ежегодния Национален литературен конкурс за есе и разказ – “Бодлите на таралежите”. В него могат да се включат всички български ученици от 12 до 19 г. Материалите, в обем до 3 стр., трябва да не са публикувани до този момент, и следва да се изпратят на електронен адрес: office@mormarevibrothers.com, или по пощата в плик, размножени в 6 екземпляра, на адрес: СОФИЯ 1164, Улица “Джеймс Баучер” 23, ЗА КОНКУРСА.
Участниците трябва да посочат точен адрес, телефон за връзка, възраст и името на училището, в което учат. Крайният срок за приемане на творбите е 30 юни 2010 г. Победителите в категориите есе и разказ ще получат две първи награди по 600 лв, и две втори награди по 300 лева. Самите награди ще бъдат връчени в тържествена обстановка в началото на новата учебна година. Най-добрите работи ще бъдат публикувани.
По традиция носителите на първа награда номинират свои любим преподавател, който също ще бъде отличен с парична награда.

ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПРОИЗВЕДЕНИЯ!

9 Коментара на “КОНКУРС “БОДЛИТЕ НА ТАРАЛЕЖИТЕ” 2010”

 1. лия георгиева написа:

  здравейте,
  имам няколко въпроса на които ще се радвам да получа отговор. става дума за темата на есето или разказа…предполагам щом не се споменава няма, но за всеки случай..и още за участието – само с по 1 произведение ли можем да участваме? възможно ли е да изпратим и есе и разказ??? благодаря предварително

 2. вероника миланова написа:

  Искам да попитам за темата на конкурса, има ли някаква точно определена или можем да пишем на свободна тема и разказите трябва ли да имат нещо като поука на края или не?

 3. Екатерина Ладжова написа:

  Добър ден!Искам да ви попитам дали има определена тема на конкурса ,възможно ли е да изпратим само есе или разказ?

 4. Вероника написа:

  Здравейте,
  Темата е свободна, няма общо с “Бодлите на таралежите”. Надявам се, че съм помогнала.
  Успех!

 5. Мария написа:

  Кажете кога ще излязат резултатите !!!!

 6. Ния написа:

  Да, и аз се интересувам.

 7. Вероника написа:

  Аз, също… ;))

 8. Димитър написа:

  На тези, които нямат награда, ще се съобщи ли? Кога и как ще ни осведомите за резултатите?
  Искрено благодаря 🙂

 9. Мария написа:

  Резултатите са ве4е готожи и награьдажането мина , а ако някой знае моля ви кажете кога ще излязат разказите и есетата в сайта!

Напишете коментар